Beställningsresor och avtalsresor från Vörå

Med Krooks taxibilar reser små och stora grupper smidigt. Vi transporterar olika grupper och sällskap säkert till destinationen och hjälper gärna vid planeringen av beställningsresan. Vi hjälper våra beställningskunder i Österbotten och på andra håll i Finland: resan är skräddarsydd efter dina önskemål. Våra kunder är bland annat föreningar, klubbar, idrottslag, skolor, företag och kompisgäng. Hos oss blir din resa lyckad! Vi utgår ifrån Vörå, men din startpunkt och destination kan vara var som helst.

Dessutom är vi erfarna och kända för att lyckas med avtalsresor.

Taxitjänster

Vi har en stortaxi tillgänglig, så resan går smidigt även för större grupper. Kontakta oss så har du strax din taxi! 

Kolla in vår prislista

Handikapp- och bårtransport

Vi har rymliga handikapptaxin som är rullstolsanpassade. Vi hjälper rutinmässigt med av- och påstigningen. Några av våra handikapptaxin är även utrustade med bårar, så att även sjukresorna ska gå bra.

Beställningsresor för grupper med stortaxi och buss

Under årens lopp har vi kunnat delta i många olika evenemang och äventyr. Vi är bland annat de föredragna förarna hos idrottsklubbar, och vi ser även till att resan till olika kulturevenemang går fint. För att erbjuda våra kunder med nedsatt rörlighet den bästa möjliga service är våra bussar utrustade för rullstolstransporter. Vi gör beställningsresor för mindre grupper med vår stortaxi. Begär en gratis offert för din beställningsresa!

Alltid pålitliga avtalsresor

Krooks Taxi har avtalsresor i Österbotten och vid behov även längre bort. Vi erbjuder säkra regelbundna turer för bland annat skolbarn, vårdcentralens kunder och shoppingresor för äldre eller för andra syften. När du behöver återkommande avtalsresor till ett överkomligt pris, kontakta oss!

Krooks Taxi i Vörå skjutsar tryggt ända fram!