BeställningsRESOR pålitligt från Vörå

Krooks Taxi sköter alltid beställningsresor på ett tillförlitligt och noggrant sätt i enlighet med den överenskomna tidtabellen. Vi betjänar dig i Österbotten och på andra håll i Finland. Vi skräddarsyr din resa flexibelt enligt dina önskemål. Vi är baserade i Vörå, men startpunkten och destinationen för beställningsresan kan vara var som helst.

Kontakta oss och boka den beställningsresa du behöver!

Beställningsresor med kvalitetsutrustning

Vi har högkvalitativ utrustning till vårt förfogande, inklusive:

  • 3 handikapptaxin och bårtransport
  • 1 buss med 20 sittplatser
  • 1 buss med 23 sittplatser
  • 1 VIP-buss med 44 platser
  • 1 buss med 54 sittplatser
  • 1 buss med 59 sittplatser

Vi håller alltid vår utrustning väl underhållen och ren, så att vi kan betjäna våra kunder med kort varsel. Alla våra fordon är utrustade med luftkonditionering och USB-laddningsuttag. Våra stora bussar har toaletter. Vi vill att varje kund ska känna sig bekväm ombord, oavsett om resan är kort eller lång.

Våra förare är erfarna proffs som hanterar alla dina resor på ett tryggt och säkert sätt, oavsett vädret. Så att du kan helt slappna av och njuta av din resa med oss.

Kolla in vår prislista

Beställningsresor för privatpersoner, företag och föreningar

Letar du efter ett taxibolag i Österbotten för att säkert köra ditt idrottslag till tävlingar? Planerar din förening en konsertresa men fortfarande saknar transport?

Under årens lopp har vi skött ett brett utbud av beställningsresor i Österbotten och på andra håll i Finland. Så när du behöver beställningsresor för ett evenemang, till exempel en idrottstävling, konsert eller till och med en privat fest, betjänar vi dig gärna. Förutom privatkunder består vår kundkrets av föreningar, klubbar, idrottslag, skolor och företag. Vi har även bussar som är utrustade för rullstolstransporter. Det är viktigt för oss att vi kan erbjuda bästa möjliga service till våra kunder med nedsatt rörlighet. 

 

Kontakta Krooks Taxi!

Kontakta Krooks Taxi och berätta vilken typ av beställningsresa du behöver! Vårt serviceområde omfattar hela Österbotten – vid behov kan vi ordna beställningsresor även längre bort enligt dina behov. Vi erbjuder dig alltid en kundvänlig och flexibel service. 

Krooks Taxi Vörå erbjuder beställningsresor till bra och konkurrenskraftiga priser!