Tilausajot ja sopimusajot Vöyristä

Krooks Taxin autoilla pienet ja suuret ryhmät pääsevät sujuvasti matkaan. Kuljetamme erilaiset ryhmät ja kokoonpanot turvallisesti kohteeseen ja annamme mielellämme oman panoksemme tilausajon suunnitteluun. Palvelemme tilausajoasiakkaitamme Pohjanmaalla sekä muualla Suomessa: matka räätälöidään toiveidesi mukaan. Asiakkaitamme ovat mm. yhdistykset, seurat, urheilujoukkueet, koulut, yritykset ja kaveriporukat. Kanssamme matkasi onnistuu mainiosti! Pidämme kotipaikkanamme Vöyriä, mutta lähtöpisteesi ja määränpääsi voi olla missä vain.

Lisäksi olemme tunnettuja ja kokeneita sopimusajojen toteuttajia.

Taksipalvelut

Käytössämme on tilataksi, joten matka taittuu mukavasti hieman isommallakin porukalla. Ota yhteyttä, saat taksisi tuossa tuokiossa! 

Tutustu hinnastoomme

Inva- ja paarikuljetukset

Käytössämme on tilavia invatakseja, joissa on pyörätuolikuljetusmahdollisuus. Avustamme kokeneesti kyytiin nousuissa ja lähdöissä. Osa invatakseistamme on varustettu myös paareilla, joten sairaalamatkat onnistuvat myös.

Tilausajot ryhmille tilataksilla ja linja-autolla

Vuosien varrella olemme saaneet olla osallisina mitä erilaisimmissa tapahtumissa ja tempauksissa. Olemme suosittuja mm. urheiluseurojen kyyditsijöitä, samoin erilaisiin kulttuuritapahtumiin matka sujuu avullamme. Linja-autoissamme on varustelu pyörätuolikuljetuksia varten, sillä haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua myös liikuntarajoitteisille asiakkaillemme. Pienempien ryhmien tilausajot teemme tilataksillamme. Pyydä ilmainen tarjous tilausajollesi!

Sopimuskuljetukset aina luotettavasti

Krooks Taxi ajaa sopimuskuljetuksia Pohjanmaan alueella ja tarvittaessa kauempanakin. Tarjoamme turvallisia säännöllisiä kyytejä mm. koululaisille, terveyskeskusten asiakkaille sekä iäkkäille kauppareissujen tai muun asioinnin ajaksi. Kun tarvitset toistuvan sopimuskuljetuksen kohtuuhintaan, ota yhteyttä!

Vöyrin Krooks Taxi vie aina turvallisesti perille!