Varmasti perille jo viiden vuosikymmenen ajan

Tilausajot Vöyristä ja Pohjanmaan seudulta koko maahan

Krooks Taxin autoilla pienet ja suuret ryhmät pääsevät sujuvasti matkaan. Ajamme tilausajoja 1 + 8 -paikkaisella pikkubussilla sekä 1+19 hengen sekä 1+30 hengen linja-autoilla.

Palvelemme tilausajoasiakkaita Pohjanmaalla sekä muualla Suomessa: matka räätälöidään toiveidesi mukaan. Asiakkaitamme ovat mm. yhdistykset, seurat, urheilujoukkueet, koulut, yritykset ja kaveriporukat. Kanssamme matkasi onnistuu mainiosti!

Linja-autoissamme on varustelu pyörätuolikuljetuksia varten, sillä haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua myös liikuntarajoitteisille asiakkaillemme.

Pyydä ilmainen tarjous tilausajolle!

Krooks Taxi vie turvallisesti perille.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Krooks Taxi
Slagfältsvägen 131
66800 ORAVAIS

Y-tunnus: 1988761-7
Puh: 041 463 0450

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Krooks Taxi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.