Tilausajot luotettavasti Vöyristä

Krooks Taxi hoitaa tilausajot aina luotettavasti, sovitusta aikataulusta tarkasti kiinni pitäen. Palvelemme sinua Pohjanmaalla sekä muualla Suomessa. Räätälöimme matkasi joustavasti, toiveidesi mukaan. Kotipaikkamme on Vöyri, mutta tilausajojen lähtöpiste ja määränpää voi olla missä vain.

Ota yhteyttä ja varaa meiltä tarvitsemasi tilausajot!

Tilausajot laadukkaalla kalustolla 

Käytössämme on laadukas kalusto, johon kuuluu:

  • 3 kpl invatakseja ja paarikyyti
  • 1 kpl 20-paikkainen bussi
  • 1 kpl 23-paikkainen bussi
  • 1 kpl 44-paikkainen VIP-bussi
  • 1 kpl 54-paikkainen bussi
  • 1 kpl 59-paikkainen bussi.

Pidämme kalustomme aina hyvin huollettuna ja siistinä, jotta voimme palvella asiakkaitamme nopeallakin aikataululla. Kaikissa autoissamme on ilmastointi ja USB-latauspistokkeet. Isoissa busseissamme on WC:t. Haluamme, että jokainen asiakkaamme viihtyy kyydissämme, olipa matka sitten lyhyt tai pitkä.

Kuljettajamme ovat alan kokeneita ammattilaisia, jotka hoitavat kaikki ajot turvallisesti ja varmasti säästä riippumatta. Kyydissämme voit siis rentoutua täysin ja nauttia matkanteosta. 

Tutustu hinnastoomme

Tilausajot yksityisille, yrityksille ja yhdistyksille

Etsitkö Pohjanmaalla palvelevaa taksifirmaa, joka ajaa urheilujoukkueen turvallisesti kilpailuihin? Suunnitteleeko yhdistyksesi konserttimatkaa, mutta kuljetus vielä puuttuu?

Vuosien varrella olemme toteuttaneet monenlaisia tilausajoja Pohjanmaalla ja muualla Suomessa. Kun siis tarvitset tilausajoja erilaisiin tapahtumiin, kuten esimerkiksi urheilukilpailuun, konserttiin tai vaikka yksityisjuhliin, palvelemme sinua mielellämme. Asiakaskuntaamme kuuluu yksityisasiakkaiden lisäksi muun muassa yhdistyksiä, seuroja, urheilujoukkueita, kouluja ja yrityksiä. Meiltä löytyy myös linja-autoja, jotka ovat varusteltuja pyörätuolikuljetuksia varten. Meille on tärkeää, että saamme tarjota mitä parhainta palvelua myös liikuntarajoitteisille asiakkaillemme. 

Ota yhteyttä Krooks Taxiin!

Ota yhteyttä Krooks Taxiin ja kerro, minkälaisia tilausajoja tarvitset! Palvelualueeseemme kuuluu koko Pohjanmaa – tarvittaessa hoidamme tilausajot kauemmaksikin tarpeidesi mukaan. Meiltä saat aina asiakasystävällistä ja joustavaa palvelua. 

Vöyrin Krooks Taxi tarjoaa tilausajot hyvään ja kilpailukykyiseen hintaan!